June 26, 2022

De nieuwe wereld

In 2022 is internet niet meer weg te denken. Je gebruikt internet voor je telefoon, computer of PlayStation. Voor alles wordt internet gebruikt. Zo heeft internet ervoor gezorgd dat mensen op een goedkope manier met elkaar kunnen communiceren ongeacht waar op de wereld je zit. 

 

Zit jouw internet op optimale snelheid? 

Bijna iedereen heeft wel internet in deze tijd. Maar wat is er nou erger als traag internet, super vervelend en frustrerend! Vanaf nu kun je dan ook doormiddel van een speedtest controleren of jouw internet optimaal is. Check hierbij eerst of je glasvezel hebt of dat dit eventueel beschikbaar is op je adres. Sommige mensen gebruiken het internet alleen om bijvoorbeeld te appen of eens in de zoveel tijd facebook te openen. Maar het grote deel houdt er ook van om regelmatig YouTube, Netflix etc te kijken, of om lekker te gamen. Vooral voor de filmpjes en het gamen is het hebben van snel internet erg belangrijk. Hierbij kun je dus het aantal mbps kiezen. Mbps heeft de betekenis megabit per seconde. Dit geeft de maximale snelheid aan voor het downloaden en uploaden van bestanden. Mbps wordt vaak verward met mb’s. Het verschil hiervan is dat mb’s vaak aangeeft hoe groot een bestand is. De juist hoeveelheid mbps is per persoon verschillend. Dit hangt af van wat jij allemaal doet op het internet. Als je internet alleen gebruikt om bijvoorbeeld een appje te sturen en af en toe Instagram, facebook te bezoeken heb je aan 50 mbps zeker genoeg. Mocht je toch veel aan het gamen zijn of regelmatig op YouTube zitten dan is 1000 mbit/s het perfecte internet voor jou. Met deze snelheid zul je vlekkeloos filmpjes kunnen kijken en heerlijk kunnen gamen zonder vertragingen. 

 

Vaste huistelefoon 

Tegenwoordig is het hebben van een vaste huistelefoon ook niet meer per se noodzakelijk. Steeds meer mensen hebben een mobiele telefoon met een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen. Voor deze mensen is het dus niet nodig om ook nog een vaste telefoon aan te schaffen. Voor de mensen die niet zo’n abonnement hebben en wel vaak moeten of willen bellen is een vaste huistelefoon nog steeds ideaal. Hiervoor heb je verschillende abonnementen afhankelijk van hoieveel jij belt per maand. Ook is het bij de meeste providers mogelijk om je nummer te behouden. Wil jij nou televisie, bellen en internet? Dan is het misschien erg voordelig om een alles in 1 pakket te nemen. Met dit pakket kun je dus bellen, tv kijken en internetten. Deze pakketten hebben vaak een voordelige prijs in vergelijking met dat je alles los afsluit. Solcon is hierin zeker een aanrader en biedt diverse pakketten aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *