June 23, 2022

Snel en gemakkelijk intern nieuws delen

Met behulp van narrowcasting software houdt u gemakkelijk klanten en werknemers op de hoogte van intern nieuws. Met narrowcasting kunt u naar beeldschermen die zijn aangesloten op het software netwerk gemakkelijk informatie delen, denk aan een beeldscherm met het laatste nieuws in de wachtkamer of een scherm voor het delen van interne updates in de kantine. De software is gemakkelijk te gebruiken, u hoeft enkel in te loggen op een aangesloten computer en u kunt zelf nieuwe items toevoegen of bestaande items aanpassen.

Visueel snel marketing

De mens is visueel ingesteld en opvallende beeldschermen zijn daarom een erg populair medium om marketing op weer te geven, denk maar eens aan Times Square. Een bedrijf zoals marketinginbeeld.nl biedt verschillende vormen van narrowcasting aan zodat het perfect zal passen bij de schaal en locatie waar u mee te maken heeft. Op die manier is uw marketing effectief en gericht op de doelgroep waar u mee werkt. De beeldschermen zijn beschikbaar voor gebruik binnen en voor gebruik buiten, u kunt dus overal in en om uw locatie gebruik maken van narrowcasting. Het onderhoud van de schermen is simpel en staat in de handleiding aangegeven.

Oneindig veel mogelijkheden

Narrowcasting kan bestaan uit een groot aantal soorten marketing en informatie. Zo kunt u interne berichtgeving gemakkelijk laten zien om zo klanten en werknemers op de hoogte te houden van informatie over uw bedrijf zoals aanbiedingen maar ook veiligheidsmaatregelen. Daarnaast is het ook mogelijk om het nieuws weer te geven, zoals NU.nl. Op die manier laat u zien dat uw bedrijf actueel te werk gaat. Wat ook mogelijk is, is het verbinden van de narrowcasting met sociale media zoals het Instagram account van uw bedrijf om zo de engagement van alle kanalen te verhogen. Klanten kunnen op die manier bekend worden met uw online aanwezigheid waardoor uw bedrijf uit kan breiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *