September 23, 2021

De beste leadgeneratie software

Elke website eigenaar wil het liefst zoveel mogelijk over zijn website bezoekers weten. Het zou dan ook fijn zijn wanneer je de bedrijven kan herkennen die jouw website bezoeken. Deze website leads zijn namelijk enorm waardevol, aangezien je met deze data jouw bedrijf veel salesgerichter kan indelen. Leadinfo is een leadgeneratie software die alle bedrijven die op jouw website komen kan herkennen. Dit komt doordat ze het IP adres controleren en koppelen aan een enorm database.

 

Hoe werkt Leadinfo?

De software herkend alle IP adressen die de website bezoeken. Deze worden gekoppeld aan een unieke database. Op deze database is alle informatie te vinden over het bedrijf. Zo kan je de bedrijfsgegevens, e-mailadressen en LinkedIn profielen van de medewerkers eenvoudig zien in een overzicht. Al deze informatie is voor de gebruiker te zien op een eenvoudig dashboard.

 

Wat heb je aan deze informatie?

Je kan zelf waarschijnlijk wel invullen wat deze data voor jou kan betekenen. Door te zien wie hoe vaak en hoelang jouw website bezoekt, weet je zijn interesses als snel. Je kan dus gerichtere sales doen. Zo verzamelen je een hoop informatie, die je vervolgens ook nog eens kan gebruiken voor ad-campagnes. Al met al leer je veel meer over de gebruikers van jouw website kennen. Misschien wordt jouw website namelijk helemaal niet bezocht door wie je denkt en kan je jouw huidige campagnes op een veel effectievere manier indelen.

 

Met Leadinfo kan je in ieder geval alle data verzamelen die jij nodig kan hebben in de toekomst. Het is de ideale software voor elk B2B bedrijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *