December 8, 2021

Marketing tuincentra

Als je als bedrijf opzoek bent naar meer of nieuwe klanten, dan doe je er goed aan om een mooie reclame campagne op te zetten. De marketing tuin blijft nog steeds achter, maar we zien wel dat er de laatste jaren meer aan wordt gedaan. Het promoten van je bedrijf is niet alleen goed voor de omzet, maar zorgt ook nog eens voor naamsbekendheid. Na het opleveren van een mooie tuin of ander mooi project, zal dit naast veel lof ook nog eens zorgen voor mond-op-mond reclame. Zo sla je direct twee vliegen in een klap.

 

Marketing tuin kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo zijn er de standaard wegen voor promotie via de televisie, radio of het internet. Maar ook reclame maken op Social media is tegenwoordig erg populair. We maken steeds meer gebruik van onze mobiele telefoon en het is dan ook een effectief middel om hier gebruik van te maken. Daarnaast is het voor tuinbedrijven en hoveniers slim om een boordje van het eigen bedrijf in een tuin neer te zetten als ze nog met de werkzaamheden bezig zijn. Zo weten de mensen direct wie er bezig is in de tuin. Als het uiteindelijke resultaat bij de mensen bevalt, zullen ze vroeg of laat bij jouw bedrijf terechtkomen. 

 

Om de tuin op te vrolijken gaan we vaak naar een tuincentrum toe. Hier kan dan ook veel inspiratie worden opgedaan. Een goede marketing tuincentra zorgt ervoor dat er niet alleen meer mensen worden aangetrokken, maar ook wordt een nieuw assortiment direct tentoongesteld. In tuincentra is er vaak veel te koop. Dit loopt uiteen van planten, bloemen en bomen tot tuinstoelen, banken en hele loungesets. Daarnaast richten tuincentra zich de laatste jaren ook steeds meer op ons interieur. Denk eens aan de vele leuke beeldjes, vazen en kussens die er te koop zijn.

 

Door gebruik te maken van marketing tuincentra, worden er nieuwe klanten aangetrokken en weten de bestaande klanten direct of er nieuwe artikelen aanwezig zijn. De meeste mensen komen uiteraard nog steeds op de speciale acties af. Denk aan leuke kortingen of zeldzame items tijdens de kerst. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *