January 26, 2021

Voordelen van een Umbraco webshop

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende soorten content management systemen (CMS), waardoor het voor webshopeigenaren een lastige keuze is waar je voor gaat kiezen. Kies je voor wordpress of kies je voor een Umbraco webshop? In dit artikelen ga ik je meer vertellen over de Umbraco CMS.

 

Friendly

Het Umbraco CMS staat bekend als een “friendly CMS”, maar waarom? Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat je de content op de website van goede kwaliteit is en dat deze content regelmatig wordt bijgehouden. Dit doe je natuurlijk in je content management system. Het is dan ook handig dat je een gebruiksvriendelijke CMS hebt. Het Umbraco CMS heeft als doel om eenvoudig content te plaatsen en de website helemaal in te richten zoals jij dat zelf wilt. Om het voor iedereen makkelijk te maken heeft het Umbrace CMS geen ingewikkelde dingen, maar kan je er wel voor kiezen om de standaard functies uit te breiden.

Voordelen Umbraco Webshop

Wil je nou een Umbraco webshop? Dan is het altijd handig om de voordelen van deze CMS te weten. De voordelen zijn als volgt:

  • Je hoeft geen licentiekosten te betalen want het is een open source.
  • Zoals al eerder vernoemd is Umbraco heel gebruiksvriendelijk.
  • Umbraco is erg veilig en Microsoft gebaseerd.
  • Het is een flexibel systeem die zich aanpast aan jouw wensen.
  • Je kan het CMS systeem makkelijk koppelen aan je bestaande systemen.
  • Met een Umbraco webshop is schalen mogelijk, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor de toekomst.

Wil je nou ook een mooie Umbraco webshop? Schakel dan een webdeveloper in om een mooie website voor je te bouwen. Neem bijvoorbeeld even een kijkje op orange-juice.nl om te dien wat alle mogelijkheden zijn. En wie weet heb jij binnenkort een succesvolle webshop die helemaal bij je past!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *