August 27, 2020

Ga mee met de trend van vrachtwagenreclame

Heeft u een prachtige reclamecampagne gestart en wilt u ook landinwaarts veel promotiematerialen gebruiken en veel mensen de aandacht trekken van uw reclame? Dan moet u zeker eens denken aan vrachtwagenreclame. Stel eens voor uw reclame op een mega grote container die door het hele land rijdt, misschien zelfs een stukje in het buitenland. Betere promotie dan dat krijgt u niet! Daarom bieden wij deze optie aan voor iedereen die interesse heeft om zijn reclame groot te plakken op een vrachtwagen.

Het aanbod qua vrachtwagenreclame bij Rextom

Bij Rextom bent u aan het juiste adres als het gaat om vrachtwagenreclame. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw reclame op de grote container komt te staan en door het hele land rijdt. Maar daarvoor moeten we ook samen aan de slag om uw reclamecampagne gereed te maken voor de vrachtwagen. Samen met een team van designers gaat u zitten en zij vertellen u de mogelijkheden voor de vrachtwagen en wat uw beste opties zijn qua uiterlijk en om de boodschap goed over te brengen. Daarnaast bieden wij ook aan dat onze eigen vormgevers aan de slag gaan met uw reclame en deze later door u laten goedkeuren voor de vrachtwagen.

Meer dan alleen maar vrachtwagens

Niet alleen voor reclame op vrachtwagens kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook het aanbod om verschillende auto’s te wrappen en daarbij ook bedrijfswagens. Heeft u een bedrijfswagen en wilt u aan iedereen laten zien van welk bedrijf die auto is? Met onze diensten kunnen wij ervoor zorgen dat het logo van uw bedrijf op de auto komt te staan en daarbij de kleuren en vormen die daarbij horen. Ook voor normale auto wrappen kunt u bij ons aankomen rijden, want wij zijn er voor iedereen. U kunt zonder afspraak gerust langskomen om met onze medewerkers te praten voor alle opties.

Rextom

Wilt u meer weten over onze producten en diensten en wat wij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van ons via www.rextom.nl voor meer informatie en daar kunt u ook meteen contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *