July 17, 2020

SEA en SEO workshops in Amsterdam volgen?

Workshop

Wil je een SEA en of SEO workshops volgen in Amsterdam, maar weet je niet welke? In dit artikel vertellen we je waar je rekening mee moet houden om de juiste training of workshop te kiezen. We zullen de SEO workshop en SEA training apart behandelen.

 

Voor een SEO workshop Amsterdam is het belangrijk dat je een workshop kiest waar je ook hands-on aan de slag gaat. Niet alleen maar saaie slides, waar een berg aan informatie wordt gegegeven. Dit kan al snel erg saai worden. Daarnaast is het bewezen dat bij de te veel informatie niet alles wordt goed opgenomen. Het is daarom belangrijk om ook aan de slag te gaan en de geleerde stof toe te passen. Daarbij kan je meteen jouw eigen website verbeteren.

 

Voor een Google adwords training ofwel Google Ads training geldt hetzelfde als de SEO workshop. Daarnaast is het fijn als een nazorgtraject aangeboden wordt nadat de cursus gegegeven wordt. Dit geeft namelijk aan dat het echte specialisten zijn. Je kunt je voorstellen dat het ophalen van Google Ads en presteren een ding is, maar toepassen op een case een ander ding. Gezien deze zorg alleen al mogelijk is geeft aan dat ze weten hoe het echt werkt. 

 

Ben je geïnteresseerd in een van de trainingen of workshops? Neem dan contact op met een partij zoals Online Marketing Kanalen. In een van de eerder gegeven links kun je de website bezoeken. Op die pagina’s vind je meer informatie over de cursussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *