November 21, 2022

Hoe je events vlot te laten verlopen

Bij het organiseren van events, komt er heel wat bij kijken. Alle administratie, van het plannen van de locatie, het eten en het drinken, de decoratie, de gastenlijst, de marketing, de bestellingen etc kan voor veel stress zorgen. Zelfs al heb je hiervoor al verschillende events georganiseerd, neemt dit niet weg dat het steeds spannend en soms toch stressvol blijft om events te organiseren. Het bijhouden van de verschillende administratieve taken in verschillende platforms of apps is zeer onhandig. Het is beter en minder stressvol om dit alles samen in één applicatie te hebben, zoals bijvoorbeeld bij sjef.app.

Cashless betalen, onmisbaar

Tegenwoordig is cashless of contactloos betalen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Bijna niemand draagt nog cash bij zich aangezien bijna alle winkels en horecazaken de mogelijkheid hebben om met kaart te betalen. Voor de horeca en events sector is dit een grote aanpassing. Bij het gebruik van bancontact of de kaart is er een kleine commissie, afhankelijk van bank of betaalsysteem, die moet worden betaald per transactie. In ruil voor deze service verkrijg je wel meteen je geld op je zakelijke rekening en heb je ook een duidelijker overzicht van je transacties. Ook is er geen nood meer om naar de bank te gaan om cash af te halen of op de bankrekening te zetten.

Alles in één

Wanneer je cashless betaalt, en dus elektronisch met de kaart of smartphone, kan een betaalsysteem en/of platform deze transacties in een systeem zetten waarbij je een makkelijk overzicht hebt van alles. Indien je bijvoorbeeld een foodtruck hebt op een event waarbij mensen cashless betalen, kan je makkelijk via een all-in-one systeem aanduiden wat er is verkocht en voor hoeveel. Zo weet je perfect wat populair is bij de mensen en wat niet én hoeveel winst je hebt gemaakt aan het einde van een dag. Zo’n all-in-one platform, zoals bijvoorbeeld https://www.sjef.app/, kan ook bestellingen, voorraadbeheer en financiële rapporten maken op basis van je verkopen en meer. Een onmisbaar element in de eventsector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *